Csirke- és pulykahús széles választékát kínáljuk                                                                                          Feldolgozási módszer: HALAL

 

CÉGÜNKRŐL

 

       A WELLFOOD Slovakia, korlátolt felelősségű társaság 2007-ben lett megalapítva. Társaságunk a nemzetközi üzletkötés területén  irányul azzal a céllal, hogy a olyan termékeket tudjunk kínálni a üzletfeleinknek, amelyek különleges gyártási folyamattal készülnek szakképzett személyzettel. Fő tevékenységünk a baromfi és baromfi-termékek vásárlása és forgalmazása.

        Az elégedett üzletfeleink folyamatosan növekvő köre megbízható mutatója társaságunk komoly hozzáállását és rugalmasságát partnereink egyéni gyártási igényei iránt. A WELLFOOD Slovakia által szállított termékek a legmagasabb minőségi osztályt képviselik ami által cégünk az Európai unió több országában sikeresen működik.

 

       Munkatársaink gazdag szakmai tapasztalata garantálja a legkedvezőbb megoldásokat az ár és a minőség függvényében. Szoros az együttműködésünk kiváló termékgyártókkal és mezőgazdászokkal, akik a legmagasabb minőséget biztosítják a maguk területén, kitűnő alapot képezve a partnereink egyéni gyártási megoldásaiknak.

       Társaságunk elsődleges  célja a partnereink elégedettsége. Ez a tény olyan üzleti kapcsolatokat tesz lehetővé, amelyek a nyitottságon, becsületességen és a                                                kölcsönös bizalmon alapulnak.                                                                                               

 

 

                                                                                                                               Jankó Imre

                                                                                                                                 ügyvezető

   

www.wellfood.sk • All Rights Reserved © 2009 • webdesign: d-fens